OPROEP voor klaverjasliefhebbers, klik hier -- OPROEP aan alle wijkbewoners, klik hier -- De agenda is weer goed gevuld met activiteiten tot de zomer van 2022, klik hier -- Wekelijkse verkoop boeken, platen en CD's start weer op vrijdag 10 september 2021, klik hier -- Toneelnieuws, klik hier -- 17e Boeken-, Platen- en CD-markt op 5, 6 en 7 november 2021 , klik hier -- 20 november 2021 Sinterklaasfeest, klik hier -- 28 november 2021 Koppel Darttoernooi in De Weideblik, alleen voorinschrijing en Corona toegangsbewijs verplicht, klik hier -- 11 december 2021 Kinderbingo, klik hier -- 30 december 2021 Verkoop van oliebollen, appelflappen en knieperties, klik hier -- Nieuws over de timmer- en knutselclubs, klik hier -- Verslag Compostactie 13 maart, klik hier -- Verslag 16e boeken-, platen- en CD-markt van 11, 12 en 13 juni, klik hier --

Inhoud:
2021-10-19 Oproep voor klaverjassers
2021-08-08 Van de voorzitter van de activiteitencommissie

Oproep van de Activiteiten commissie

De Activiteiten Commissie is naarstig op zoek naar mensen, die zich gemiddeld acht uurtjes per maand in willen zetten voor de activiteiten die wij organiseren. Verder vergaderen wij ongeveer tien keer per jaar.

Om alle activiteiten draaiende te houden is het van groot belang dat er nieuwe, jonge en enthousiaste vrijwilligers bij komen. Wij zoeken enthousiaste mensen die een aantal keren per jaar een dag of middag/avond willen helpen bij een van onze activiteiten zoals: Koningsdag, koekjesbakken, kinderbingo, paaseieren zoeken, Sinterklaasfeest, oliebollen bakken, enz. enz.

Wij, van de wijkvereniging, zouden het jammer vinden als activiteiten niet meer georganiseerd kunnen worden omdat er te weinig vrijwilligers zijn. Daarom doen wij hierbij een oproep: Mensen die de wijkvereniging en de jeugd uit onze wijk een warm hart toe dragen, willen wij vragen om zich op te geven als vrijwilliger.

Wij hopen op veel reacties.

Met vriendelijke groeten,

Jos Diphoorn,