Selecteer uw pagina
Te koop: Vogelhuisjes, insectenhotels, legpuzzelblad, klik hier -- Er zijn nog plekken bij diverse activiteiten, klik hier -- 8 februari 2023 Workshop weven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, klik hier -- 3 en 4 maart 2023 Weideblik Toneeluitvoering 'Bruin café dubbel D', klik hier -- 11 maart 2023 Compostactie, opgeven tot uiterlijk 3 maart, klik hier -- 18 maart 2023 Weideblik wandeltocht 5, 10, 15, 20 en 30 km, klik hier -- 29 maart 2023 Paaasknutselmiddag voor de jeugd, klik hier -- 10 april 2023 Paaasontbijt en paaseieren zoeken, klik hier -- 16, 17 en 18 juni 2023 Boeken-, Platen-, CD- en DVD-markt, klik hier -- OPROEP Klaverjassers gezocht !, klik hier -- OPROEP Alle wijkbewoners, klik hier -- OPROEP Darters gezocht voor op de donderdagavond, klik hier -- OPROEP Biljarters gezocht voor op de donderdagavond, klik hier

Nieuws

BESTE LEZERS

Momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe website en die zal binnen niet al te lange tijd in de lucht gaan.

Door het vertrek van de webbeheerder is deze website moeilijk bij te houden.

We doen ons best maar onze kennis van deze website is beperkt.

 

Hein Akerboom, voorzitter  en Harry Brinkman, secretaris

 

Inhoud:

Er is nog plek bij diverse activiteiten.

In het wijkgebouw vinden een groot aantal activiteiten plaats.

Hieronder een overzicht van de vaste activiteiten die nieuwe deelnemers kunnen verwelkomen.

  

Oproep van de Activiteiten commissie.

De Activiteiten Commissie is naarstig op zoek naar mensen, die zich gemiddeld acht uurtjes per maand in willenzetten voor de activiteiten die wij organiseren. Verder vergaderen wij ongeveer tien keer per jaar. 

Om alle activiteiten draaiende te houden is het van groot belang dat er nieuwe, jonge en enthousiastevrijwilligers bij komen. Wij zoeken enthousiaste mensen die een aantal keren per jaar een dag of middag/avond

willen helpen bij een van onze activiteiten zoals: Koningsdag, koekjesbakken, kinderbingo, paaseieren zoeken,Sinterklaasfeest, oliebollen bakken, enz. enz. 

Wij zijn heel blij dat dit jaar zich een aantal mensen hebben aangemeld voor het Koningsdag festival en het Springkussenfestival, maar ook voor de wat kleinere activiteiten en met name bij de organisatie kunnen we extra hulp gebruiken.

 

Wij, van de wijkvereniging, zouden het jammer vinden als activiteiten niet meer georganiseerd kunnen wordenomdat er te weinig vrijwilligers zijn. Daarom doen wij hierbij een oproep: Mensen die de wijkvereniging en de jeugd uit onze wijk een warm hart toe dragen, willen wij vragen om zich op te geven als vrijwilliger. 

 

Wij hopen op veel reacties.

 

Met vriendelijke groeten,

Jos Diphoorn,

voorzitter Activiteiten Commissie.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

  
 

 

 

   

 

 

 

 

Advertenties


Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×