Selecteer uw pagina
Te koop: Vogelhuisjes, insectenhotels, legpuzzelblad, klik hier -- Er zijn nog plekken bij diverse activiteiten, klik hier -- 8 februari 2023 Workshop weven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, klik hier -- 3 en 4 maart 2023 Weideblik Toneeluitvoering 'Bruin café dubbel D', klik hier -- 11 maart 2023 Compostactie, opgeven tot uiterlijk 3 maart, klik hier -- 18 maart 2023 Weideblik wandeltocht 5, 10, 15, 20 en 30 km, klik hier -- 29 maart 2023 Paaasknutselmiddag voor de jeugd, klik hier -- 10 april 2023 Paaasontbijt en paaseieren zoeken, klik hier -- 16, 17 en 18 juni 2023 Boeken-, Platen-, CD- en DVD-markt, klik hier -- OPROEP Klaverjassers gezocht !, klik hier -- OPROEP Alle wijkbewoners, klik hier -- OPROEP Darters gezocht voor op de donderdagavond, klik hier -- OPROEP Biljarters gezocht voor op de donderdagavond, klik hier

Darten

Donderdagavond, 20.00 tot 23.00 uur

Contactpersoon: Jan Timmer,

dartclub@wijkverenigingdeweide.nl      Tel 06 20055528

 

Darters gezocht op de donderdagavond.

Op de donderdagavond zijn er altijd een aantal enthousiaste darters aanwezig om een onderlinge competitie te spelen. Meestal past de competitie op 2 dartborden, maar we hebben veel meer ruimte, maar liefst 6 dartborden, waarop gespeeld kan worden (en als het echt druk wordt wel 9). Daarom zijn we op zoek naar mensen die graag willen meedoen aan onze onderlinge competitie.

Naar wie zijn we op zoek.

Ben je tussen de 16 en 150 jaar en vind je het leuk om je krachten op het dartbord met anderen te meten, zonder dat je daarvoor in een officiële regionale competitie in een team moet meedraaien, kom dan eens kijken op een donderdagavond in de grote zaal van ons wijkgebouw De Weideblik. We beginnen om 20:00 uur.

Hoe werkt het en wat spelen we.

We spelen iedere competitie-avond 12 legs 501. Als je om 20:00 uur aanwezig bent word je naam door de competitieleider meegenomen in een loting waarna je in een poule wordt ingedeeld. De poulegrootte is afhankelijk van het aantal deelnemers op een avond en varieert van 3 tot 5 spelers. Je speelt altijd 12 legs ongeacht de poulegrootte. Zit je b.v. in een poule van 4 dan speel je 4 legs tegen je poulegenoten en zit je in een poule van 5 dan speel je 3 legs tegen je poulegenoten. Het aantal legs dat je wint op een avond wordt meegeteld voor de stand die elke week wordt bijgewerkt. En…het is simpel…degene met de meeste punten aan het einde van het seizoen is de winnaar. Verder houden we ook bij wat je hoogste finish is en hoe vaak of je 180 gooit. Je kunt hier dus uit opmaken dat het loont om zo vaak mogelijk aanwezig te zijn. Kun je een keer niet, ook geen punt, maar laat het ons even weten. We gebruiken daar een groep voor in Whatsapp.

Van iedereen die gooit wordt ook verwacht dat hij/zij schrijft, ook dat maakt deel uit van de loting.

We starten de onderlinge competitie meestal in september en die loopt dan door tot eind mei.
Tussendoor, met pasen en kerst, doen we bij voldoende deelnemers wel eens een onderling toernooitje met wat prijsjes.

Oh ja, de kosten.

Wat kost nu zoiets?
We zijn een wijkvereniging dus als je aan activiteiten van de wijkvereniging wilt meedoen hoor je formeel lid te zijn en dat kost je € 12,- (voor het hele gezin) per jaar. En als je 65-150 bent is het zelfs nog goedkoper. Daarnaast worden we als darters geacht zo veel mogelijk in onze eigen spullen te voorzien (soms helpt de wijkvereniging natuurlijk wel eens een handje),  zoals dartborden, schrijfborden, verlichting, stiften, wissers, vloerplanken etc. Daarvoor wordt een bescheiden bijdrage van € 20,- per jaar gevraagd die we meestal in 2 termijnen (€ 10,- per half jaar) kunnen voldoen.  Ben je geen lid van de wijkvereniging dan kun je wel meedoen maar dan zijn de kosten van de eigen bijdrage € 15,- per jaar hoger dus € 35,-. Dus, als je het nog niet bent, loont het om gewoon lid van onze mooie wijkvereniging De Weide te worden.

Kom gerust eens vrijblijvend een avondje meedoen, meld je vooraf even aan bij Jan Timmer via dartclub@wijkverenigingdeweide.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertenties


Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×