Selecteer uw pagina
Te koop: Vogelhuisjes, insectenhotels, legpuzzelblad, klik hier -- Er zijn nog plekken bij diverse activiteiten, klik hier -- 8 februari 2023 Workshop weven voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, klik hier -- 3 en 4 maart 2023 Weideblik Toneeluitvoering 'Bruin café dubbel D', klik hier -- 11 maart 2023 Compostactie, opgeven tot uiterlijk 3 maart, klik hier -- 18 maart 2023 Weideblik wandeltocht 5, 10, 15, 20 en 30 km, klik hier -- 29 maart 2023 Paaasknutselmiddag voor de jeugd, klik hier -- 10 april 2023 Paaasontbijt en paaseieren zoeken, klik hier -- 16, 17 en 18 juni 2023 Boeken-, Platen-, CD- en DVD-markt, klik hier -- OPROEP Klaverjassers gezocht !, klik hier -- OPROEP Alle wijkbewoners, klik hier -- OPROEP Darters gezocht voor op de donderdagavond, klik hier -- OPROEP Biljarters gezocht voor op de donderdagavond, klik hier

Dansen 55+

Dansen 55+ 

De mooie zomer is weer voorbij. Hierbij moet ik denken aan het leuke liedje van Gerard Cox.

De "R" zit weer in de maand dus wordt het weer tijd om het dansseizoen op te starten.

Met ingang van dinsdag 2 oktober starten wij weer met de beentjes van de vloer van 14.00 tot 16.00 uur in het Wijkgebouw De Weideblik.

Heerlijk dansen op de maat van gezellige CD nuziek (meest Nederlandstalig) en een ieder op zijn/haar dansniveau. Er wordt gedanst op o.a Foxtrot/Quickstep, Engelse wals, Cha cha cha, Rumba, Slowfox, ronde wals (=weense wals) etc. Na de koffiepauze gaan we over op fun dansjes respectievelijk gezelligheidsdansjes zoals Cowboy Cumbia, Sigle Waltz, Drentsche wasl, Sirtaki, ibiza. slangenwals en nog veel meer. Het zijn geen moeilijke dansjes, ze blinken uit dor hun eenvoud en zijn gemakkelijk aan te leren. Met andere woorden wij senioren zijn nooit te oud om te leren en daarbij is het een mooie manier van fitness.

Oproep aan nieuwe deelnemers.

Na de coronatijd is het ledental van het dansclubje terug gelopen en wij zijn op zoek naar nieuwe leden.  Ben u nieuwsgierig geworden en vindt u dansen leul dan nodigen wij u van harte uit om op dinsdagmiddag 2 oktober een te komen kijken en de sfeer te proeven. Danslustigen zijn van harte welkom, maar het is wel gewenst om een danspartner mee te nemen. Het dansseizoen loopt van oktober tot en meet de laatste dinsdag in maart en wordt afgesloten met een siner dansant.

Wilt u meer weten neem dan contact op met Henk Ensink tel 06 129 231 21

 

 

 

 

Dansen is mooi om te doen en binnen ons clubje wordt op alle niveaus gedanst. Voor de pauze op de klassieke dansen zoals Foxtrot, Engelse wals, Cha Cha, Rumba, etc. Na de pauze vaak op een mix met fun-dansjes. Dat alles op herkenbare (vaak Nederlandstalige muziek) dansmuziek.

Dus een ieder die in een gezellige omgeving leuk wil dansen of zijn/haar danspasjes wil ophalen is van harte welkom.

 

Contactpersoon: Henk Ensink, tel 06-12923121

Advertenties


Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×