Nieuws: -- Voor alle vaste activiteiten en evenementen => zie "Agenda" -- Oproep jeugdige timmeraars en knutselaars, in de leeftijdsgroep van 10 t/m 13 jaar, klik hier -- Wijkvereniging ontvangt cheque van de Rabo clubkas campagne ,klik hier -- 19 oktober Boekpresentatie over de geschiedenis van De Weide, klik hier -- 20 oktober Koekjesbakken voor de kinderen, klik hier -- 4 november Koppeldarttoernooi, klik hier -- 17 en 18 november boeken-, platen- en cd-markt in de Weideblik, klik hier -- 24 november Sinterklaasfeest, klik hier

Lidmaatschap
Zowel personen binnen als buiten de Weide kunnen lid worden van Wijkvereniging de Weide. Het lidmaatschap geldt voor alle inwonende gezinsleden.
Het verenigingsblad Weidenieuws wordt gratis huis aan huis verspreid in het gebied van de Weide.

Contributies
Op de Algemene Ledenvergadering van 16 maart 2009 zijn de contributies als volgt vastgesteld:

Jaarleden 1 januari t/m 31 december €14,00
Jaarleden 1 januari t/m 31 december (incasso) €12,00
Jaarleden 65+ 1 januari t/m 31 december €10,00
Jaarleden 65+ 1 januari t/m 31 december (incasso) €  8,00
Seizoenleden 1 augustus t/m 31 juli €14,00
Seizoenleden 1 augustus t/m 31 juli (incasso) €12,00
Seizoenleden 65+ 1 augustus t/m 31 juli €10,00
Seizoenleden 65+ 1 augustus t/m 31 juli (incasso) €  8,00

Jaarleden en seizoenleden
Jaarleden zijn leden die rond de jaarwisseling lid zijn geworden.
Seizoenleden zijn leden die halverwege het jaar lid zijn geworden.
Het enige verschil tussen jaarleden en seizoenleden betreft dus het moment van inschrijving.

Contributie-inning
Van de jaarleden wordt de contributie geheven in de eerste week van februari.
Van de seizoenleden wordt de contributie geheven in de eerste week van september.
Acceptgiro kaarten worden dan verstuurd en de automatische incasso vindt plaats.

U bent 65 jaar geworden
Als u als ingeschreven lid 65 jaar bent geworden, heeft u recht op een verlaagde contributie.
U moet altijd zelf even contact opnemen met de ledenadministratie om de wijziging te melden.

Lidmaatschap, koppeling aan een activiteit
Als u deelneemt aan een door de wijkvereniging georganiseerde activiteit dan dient u lid te zijn van de vereniging. U betaalt dan de bovenvermelde contributie en een bijdrage voor het deelnemen aan de door u gekozen activiteit bijv. volleybal, badminton, toneelspelen, jeugdclub, kaarten, sjoelen, biljarten, darten enz.

L.W. Kuipers,
e-mail: ledenadministratie@wijkverenigingdeweide.nl