Van de voorzitter, klik hier -- De boeken-, platen- en CD-markt op 11, 12 en 13 juni gaat definitief door, klik hier -- Algemene ledenvergadering 5 juli 2021 LET OP: AANVANGSTIJD GEWIJZIGD VAN 20:00 UUR NAAR 19:30 UUR. LET OP: WILT U DE VERGADERING BIJWONEN DIENT U ZICH AAN TE MELDEN, klik hier -- Verslag Compostactie 13 maart, klik hier -- De Corona-regels nog eens op een rij, klik hier --

Dagelijks bestuur (DB)

Het dagelijks bestuur bestaat uit 3 personen. De voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Het dagelijks bestuur komt bijeen op de tweede, de derde en de vierde maandagavond van de maand, uitgezonderd de zomervakantie. Dit bestuur regelt de operationele zaken binnen de wijkvereniging. Heeft u opmerkingen of suggesties voor het bestuur dan kunt u zich melden bij de secretaris voor een afspraak op een van de maandagavonden.

voorzitter Hein Akerboom tel. 269849 voorzitter@wijkverenigingdeweide.nl
secretaris Harry Regtop tel. 274777 secretaris@wijkverenigingdeweide.nl