Selecteer uw pagina
Laatste nieuws: "Klik en Tik computercursus, PubQuiz, Nieuwjaarsreceptie en van de voorzitter" klik hier -- Voor alle vaste activiteiten en evenementen => klik hier -- Toneeluitvoering van toneelgroep Het Nieuwe Masker op 18 januari, de voorverkoop van de kaarten is gestart, klik hier -- Toneeluitvoering van onze toneelvereniging op 6 en 7 maart, klik hier -- Compostactie op 14 maart, klik hier -- ALGEMENE LEDENVERGADERING op 16 maart, hier -- Wandeltocht op 21 maart, klik hier -- Boeken-, platen- en cd-markt op 13 en 14 juni, klik hier -- Verslag en foto's van de kinderbingo van 4 januari jl, klik hier -- Verslag oliebollen bakken van 30 december jl, klik hier -- --

Ouderengym

Dinsdagmorgen, 11.15 tot 12.15 uur

GEZOCHT : OUDEREN DIE MEER WILLEN BEWEGEN !

Deze groep is jaren geleden gestart onder de noemer bejaardengym. In die jaren is er veel veranderd; ook de naam bejaardengym is vervallen en daar is Meer Bewegen voor Ouderen in de plaats gekomen.

Meer Bewegen voor Ouderen is een verzamelnaam voor activiteiten, die worden georganiseerd voor ouderen. Het zijn lessen die inspelen op de verschillende aspecten van het ouder worden, waarbij de dagelijkse bezigheden centraal staan. En daarbij gaat het vooral om het bewegen zelf, niet de spelregels, winnen of verliezen, maar de fitheid staat voorop. En natuurlijk het plezier en de mogelijkheid om anderen te ontmoeten is aanwezig.

Dus ouderen grijp nu uw kans en word lid van de MBVO-groep, want ze zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste deelnemers, die een uurtje met hen mee willen bewegen.
Zij beginnen met een inleiding en bewegen dan op leuke muziek; dit gebeurt in kringvorm of kriskras door de zaal. Hierna wordt de stoel gepakt en wordt er gewerkt met materiaal (zoals ballen, werpringen of hoepels) om, op een speelse manier, de spieren en gewrichten soepel te houden. Met deze oefenvormen sluiten ze af in een soort zitdans op muziek, zodat de hersenen ook nog gekraakt worden. Aan het eind van de les sluiten ze af met een spel.
Deze dames en heren gaan altijd met een tevreden en fit gevoel weer huiswaarts.

Bent u 65 jaar of ouder en denkt u, dit is misschien iets voor mij, kom dan eens een kijkje nemen of doe gelijk mee.

U kunt met ons meedoen op dinsdagmorgen van 11.15 - 12.15 uur in wijkgebouw De Weideblik, De Ploeger 10 in Hoogeveen.

Graag tot ziens op dinsdagmorgen!
Informatie:
Alie Dekker tel. 352382 of Wil den Dulk tel. 221824

 

Advertenties


Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×