Selecteer uw pagina
Nieuws: -- Voor alle vaste activiteiten en evenementen => zie "Agenda" -- Oproep jeugdige timmeraars en knutselaars, in de leeftijdsgroep van 10 t/m 13 jaar, klik hier -- Wijkvereniging ontvangt cheque van de Rabo clubkas campagne ,klik hier -- Verslag en foto's koekbakmiddag 31 oktober, klik hier -- Toneelnieuws, klik hier -- Jubilarissen, klik hier -- Verslag boekpresentatie Geschiedenis van De Weide, klik hier -- 12 december Kerstknutselmiddag, klik hier -- 18 december Kerstklaverjassen, klik hier -- 27 december Oudejaarsklaverjassen, klik hier -- Tot 28 december Oliebollen, Knieperties en/of Appelflappen bestellen, klik hier -- 29 december Bestelde Oliebollen, Knieperties en/of Appelflappen afhalen, klik hier

Vakantiespeeldagen

VAKANTIE SPEELDAGEN OP 22 en 29 augustus.

 

Het is al weer het zesde jaar dat wijkvereniging De Weide op de laatste twee woensdagen van de zomervakantie de vakantie speeldagen organiseert en die vallen dit jaar op 22 respectievelijk 29 . Het evenement vindt dit jaar voor de laatste keer plaats op het grasveld naast het wijkgebouw De Weideblik aan de Ploeger 10 in Hoogeveen.

Net als voorgaande jaren zullen op beide dagen en groot aantal springkussens worden opgesteld.

Wij hebben al de nodige zaken vastgelegd. Op de eerste dag een springkussen model tractor een springkussen dino een stormbaan met zwembad en een springkussen met ips. Dat is een interactieve spelletjes module.

Ook de klimtoren is weer van de partij en ook het rodeobed.

Op de tweede dag is er ook een IPS stormbaan en een springkussen Berenbus.

Op 29 augustus zal onze locatie de stopplaats zijn voor de fietsvierdaagse van Trappen, Happen, Stappen en daarvoor zullen nog een aantal activiteiten aan het programma worden toegevoegd.

Wij hebben de prijs ongewijzigd gelaten en vragen € 2 voor iedereen (lid of geen lid)

Voor die prijs kunnen de kinderen naar hartelust de hele dag spelen en krijgen ze een ijsje en een glaasje limonade. Voor de ouders regelen we dat er tafels en stoelen zijn en dat er koffie met wat lekkers te krijgen is en frituur en broodjes. Wij verwachten weer kinderen uit heel Hoogeveen.

Wij hopen op mooi weer en een grote opkomst

 

Tot zien op woensdag 22 en 29 augustus

 

 

Advertenties


Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×