Selecteer uw pagina
Nieuws: -- Voor alle vaste activiteiten en evenementen => zie "Agenda" -- Biljarters gezocht, klik hier -- Oproep jeugdige timmeraars en knutselaars, in de leeftijdsgroep van 10 t/m 13 jaar, klik hier -- Volleyballers gezocht, klik hier -- Foto's Weidebliktocht van 10 maart, klik hier -- Compostactie op 17 maart, klik hier -- Algemene ledenvergadering op 19 maart, klik hier -- Paasknutselmiddag op 21 maart, klik hier -- Paasontbijt en paaseieren zoeken op 2 april, klik hier -- Koppeldarttoernooi op 8 april, klik hier -- Koningsdag op 27 april, voor alle wetenswaardigheden, klik hier

Koningsdag 2018

Koningsdag op 27 april.

 

Nog een paar weken en dan is het Koningsdag. We gaan weer kijken of we dit feest kunnen vieren op het grasveld naast het wijkgebouw, dit kan alleen als het grasveld droog is en het weer goed lijkt. Als we het op het veld houden heeft iedereen overzicht over het feest en is er dichter bij betrokken.  De activiteitencommissie is zich dit jaar een beetje te buiten gegaan, er zijn namelijk veel attracties. Voor het eerst dit jaar is er het spider-springkussen.

Het kindertreintje is gewoon een traditie geworden en zal ook dit jaar niet ontbreken.  Ook is er een kleine draaimolen.

Zoals elk jaar worden er poffertjes en suikerspin en popcorn verkocht.

Het is erg moeilijk om ieder jaar voldoende vrijwilligers te vinden die ons willen helpen bij het realiseren van het Koningsfeest.  Maar we proberen ook dit jaar  het spelletjes circuit met veel vrijwilligers die hier voor nodig zijn weer helemaal voor elkaar te krijgen.

Het spelletjescircuit is voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar en terwijl de kinderen de spelletjes doen kunnen de ouders meedoen aan het rad van avontuur met mooie prijzen.

Op vertoon van het spelletjescircuit kaartje kunnen kinderen meedoen aan de spelletjes. De spelletjes zijn onderverdeeld in 4 leeftijdscategorieën. De leeftijdsgroepen zijn 3 en 4 jaar, 5 en 6 jaar, 7 en 8 jaar en 9 t/m 12 jaar. Na afloop kunnen de kinderen het kaartje inleveren en tellen wij wie de meeste punten heeft gehaald en dus een prijs heeft gewonnen. In elke categorie worden aan het einde van de dag twee prijzen  uitgereikt. De kosten van een deelnamekaartje bedragen € 3,00 per lid en € 6,00 voor een niet-lid van de wijkvereniging. Wij controleren het lidmaatschap aan de hand van een actuele ledenlijst. Voor dat geld kunnen de kinderen de hele dag gebruik maken van de attracties, meedoen aan de spelletjes, mogen zijn een keer touwtje trekken en krijgen zij nog een versnapering aangeboden.

Wanneer u met de kinderen alleen in de attracties wilt kunt u voor € 2 een attractiestempel kopen.

 

Hoe ziet de dagindeling eruit:

-08.00 uur       Kinderen kunnen op vertoon van hun standplaatskaart hun plaatsen innemen voor de kinderrommelmarkt.

-09.00 uur       Start kinderrommelmarkt

-10.00 uur       Verkoop kaartjes voor het spelletjescircuit of attracties.

-10.00 uur       De volgende attracties gaan open:

                            Kinderdraaimolen, kindertrein en de 3 springkussens.

                            Dat geldt ook voor het touwtrekken, suikerspin, popcorn, poffertjeskraam en het rad van avontuur met de vele mooie prijzen.

-11.00 uur       Start spelencircuit

-15.00 uur       Einde verkoop kaartjes voor het spelencircuit

-16.00 uur       Einde kinderrommelmarkt, spelletjescircuit, rad van avontuur

Ongeveer 16.00 uur    Bekendmaking prijswinnaars spelletjescircuit. Bij niet aanwezig zijn vervalt de prijs.

Wij hopen op een grote opkomst.

 

KINDERROMMELMARKT OP KONINGSDAG.

Op Koningsdag wordt van 9.00 uur tot 16.00 uur de kinderrommelmarkt gehouden.

Dit is altijd een druk bezocht evenement. Het aantal kinderrommelmarktplekken is uitgebreid naar ruim honderd plekken maar vol is natuurlijk vol. Op woensdagavond 18 april kunnen tussen 19.00 uur en 20.00 uur genummerde kaarten worden opgehaald in het wijkgebouw. De kaarten kosten € 2,50 per plek. In het Krantje van April vindt u straks meer informatie .

Telefonisch reserveren is dus niet meer mogelijk.

LET OP: De rommelmarkt is vol er zijn geen plaatsen meer beschikbaar.

 

Ten overvloede wordt nog vermeld dat het een kinderrommelmarkt is. Natuurlijk vinden wij het niet erg als ouders hun kinderen helpen maar het is zeker niet de bedoeling dat het een stand wordt waar volwassenen hun handelswaar aan de man brengen.

Bij het ophalen van de kaartjes vragen wij ook de naam en de leeftijd van het kind die op de rommelmarkt zal staan.

 

Tenslotte:

Wij zoeken voor Koningsdag nog steeds vrijwilligers die een ochtend of middag of de hele dag willen helpen bij de spelletjes of de op- en afbouw van de  attracties. Vindt u het leuk om een dag of een dagdeel te helpen, geef dit dan door aan Jos Diphoorn Email : josdiphoorn@gmail.com .

 

Advertenties


Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×