Laatste nieuws: "WIJKGEBOUW SLUIT I.V.M. CORONA VIRUS ZEKER TOT 1 JUNI EN ALLE ACTIVITEITEN DIE TOT DIE TIJD GEPLAND STAAN ZIJN GEANNULEERD!" klik hier -- Boeken-, platen- en cd-markt op 13 en 14 juni, klik hier -- -- --

Hobbyclub 6 t/m 9 jaar

Hallo jongens en meisjes,

Heb jij zin om met een leuke groep samen te knutselen en leuke dingen te maken.
Op woensdagmiddag is er van 13.15 tot 14.15 de hobbyclub voor de leeftijd 6 t/m 9 jaar.

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar onderstaand mailadres, zet hierin duidelijk je naam, adres, postcode, geb. datum, telefoonnummer en de middag/avond wanneer je op club wilt komen.

De kosten zijn voor leden € 3,00 per maand en voor niet-leden € 6,00.
Lidmaatschap Wijkvereniging de Weide € 12,00 per jaar. (Hierbij krijgt u tevens korting op diverse activiteiten die worden georganiseerd door de wijkvereniging.)

Contactpersonen Gerda Guichelaar tel 06 5255 1551: jeugdclubs@wijkverenigingdeweide.nl
Tinus Kamman, tel 277335